Eveniment “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” in Bucuresti, 9 februarie

Eveniment "Yard Sale – REUSE, RECYCLE!" in Bucuresti, 9 februarie
Eveniment “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” in Bucuresti, 9 februarie

Yard Sale este un motiv perfect sa iesi din casa in duminica din 9 februarie 2014,  pentru o noua sesiune de scotoceala la Serendipity Tea & Coffee (str. Dumbrava Rosie, nr. 12, langa Gradina Icoanei).

De la 9:30 la 18:00 dam un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative si electrocasnice folosite, insa in stare foarte buna.

Reciclam prin refolosire haine, bijuterii, pantofi, obiecte electrocasnice de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai incape si pe care le-am cumparat din impuls, dar care pot deveni adevarate comori.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.

La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltaminte unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, Yard Sale de 9 februarie la Serendipity Tea & Coffee, duminica de la 9:30 la 18:00, te asteapta sa scotocesti in multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Intrare – un ceai aromat!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda
Mobil: 0724.39.53.58
E-mail: [email protected]
www.gabiurda.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente