Exclusiv: Programul “Actionam Responsabil!” va continua si dupa epuizarea finantarii

  0
  594
  Exclusiv: Programul “Actionam Responsabil!” va continua si dupa epuizarea finantarii
  Exclusiv: Programul “Actionam Responsabil!” va continua si dupa epuizarea finantarii
  Exclusiv: Programul “Actionam Responsabil!” va continua si dupa epuizarea finantarii

  Programul “Actionam Responsabil!” va intra intr-o noua etapa, dupa epuizarea finantarii asigurate de Uniunea Europeana.

  Astfel, “Actionam Responsabil!” va deveni marca inregistrata si va servi ca sistem de certificare pentru firmele si ONG-urile care adera la valorile responsabilitatii sociale.

  Anuntul a fost facut de Rodica Lupu, managerul proiectului, intr-o declaratie acordata in exclusivitate site-ului Finantare.ro, in avanpremiera Galei “Actionam Responsabil!” care se va desfasura pe 5 decembrie la hotelul JW Marriot, Sala Grand Ballroom.

  “Exista companii si organizatii in Romania care din start si-au fundamentat activitatea pe principii de responsabilitate, de buna-credinta, de etica in modul de operare si este absolut necesar ca aceste organizatii, IMM-uri si companii mari sa se identifice unele cu altele, dar in acelasi timp sa poata fi identificate si de consumatori. Avem nevoie de o masa critica de oameni care vor o schimbare pozitiva la nivel national, care nu are legatura cu statul, ci are legatura cu modul in care noi, ca si cetateni intelegem sa operam si sa ne conducem existenta in comunitate. Si pentru a ajuta la crearea acestei mase critice de organizatii ne-am propus sa dezvoltam o marca de responsabilitate sociala, marca “Actionam responsabil”, pe baza si cu ajutorul retelei “Actionam responsabil”, constituita timp de 3 ani de zile in cadrul proiectului binecunoscut, finantat din fonduri structurale”, a explicat Rodica Lupu.

  In cadrul Galei “Actionam Responsabil!” din 5 decembrie vor fi premiate cele mai active si mai inovatoare organizatii membre din toate regiunile de dezvoltare ale tarii pentru activitatea sustinuta si implicarea in generarea de schimbari pozitive in comunitate, cat si castigatorii concursului national “Actionam responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”. Premiile vor fi decernate de specialisti si manageri de responsabilitate sociala si de expertii proiectului din cele 8 regiuni de dezvoltare.

  Agenda conferintei poate fi consultata pe site-ul proiectului AICI.

  Participarea la gala este gratuita, iar inscrierea se poate face online AICI.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.