Expozitie cu tastaturi si calculatoare prin Eco Scoala

  0
  386
  Expozitie cu tastaturi si calculatoare prin Eco Scoala
  Expozitie cu tastaturi si calculatoare prin Eco Scoala

  A zecea si ultima actiune a elevilor de la Scoala Oltea Doamna derulata anul acesta in cadrul proiectului Eco Scoala au tintit obiectele electrice si electrocasnicele stricate.

  Copiii, din ciclul primar si gimnazial, au fost incurajati de cadrele didactice sa isi curete casele de lucruri inutile din gama de mai sus. Indemnul a avut priza pesemne si la parinti, zeci de tastaturi, mixere, boxe, blendere, calcatoare, unitati de calculator si alte piese electrocasnice vechi si stricate complet fiind aduse de copii la scoala.

  Expozitie si din tastaturi

  „Capii” proiectului, prof. Laura David si directorul scolii, prof. Mircea Mitran, impreuna cu reprezentantii Primariei si ai firmei Bene International, au „provocat” toate scolile din oras la un concurs de obiecte din deseuri electrice si electrocasnice.
  Prin urmare, saptamana viitoare, pe holul Primariei, cetatenii sunt poftiti sa vada ce au reusit copiii sa realizeze cu deseurile adunate.
  Copiii de la Oltea Doamna se pot considera fericiti intrucat pe parcursul anului scolar au avut parte nu doar de lectii plicticoase pentru multi dintre ei, dar si de actiuni diferite si utile lor, parintilor si comunitatii locale. In 23 mai, tot copiii de la Oltea au luat toate premiile (de la premiul intai la mentiune) la un concurs pe scoli, organizat impreuna cu reprezentantii APM Bihor, pe teme legate de protectia mediului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.