„Fashion for Trees” sustine padurea din Romania intr-un mod inedit

0
488
"Fashion for Trees" sustine padurea din Romania intr-un mod inedit
„Fashion for Trees” sustine padurea din Romania intr-un mod inedit

Adina Buzatu a dorit sa sustina natura intr-un mod inedit, motiv pentru care a creat o colectie speciala, prezentata pentru a atrage fonduri pentru salvarea padurilor.

In acest weekend intr-un club din Capitala a avut loc “Fashion for trees”, cel mai important eveniment al Asociatiei MaiMultVerde din acest an, care a imbinat moda cu ecologia in scopul strangerii de fonduri pentru reimpadurirea unor zone desertificate predispuse la alunecari de teren si inundatii.

Adina Buzatu a raspuns prompt invitatiei de a se implica in aceasta actiune ecologica, pregatind o prezentare de moda masculina la finalul careia accesoriile au fost donate pentru a fi licitate de participantii la eveniment. Tinutele purtate de modelele creatoarei Adina Buzatu au mixat haine si accesorii din noile colectii ale unor branduri internationale de marca, precum Sand, Daniele Fiesoli, Paolo Pecora, Messagerie si LeCrown.

Binecunoscuta pentru faptul ca de obicei promoveaza materialele naturale, Adina Buzatu a plusat, joi seara, adaugand in colectie si camasi cu printuri inspirate din natura si papioane cu fluturi multicolori. Mesajul ecologist a fost ingenios completat cu inedite obiecte de recuzita, 100% fresh.

De asemenea, Adina Buzatu a oferit si parfumuri pentru tombola serii. La eveniment au participat si designerii Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Cristian Samfira, Claudia Castrase, Murmur (Andreea Badala), Adelina Ivan, Kinga Varga, Andra Clitan, Wilhelmina Arz, Mirela Diaconu, Malvenski Charms (Malvina Cservenschi).

Acest eveniment a dat startul campaniei strangerii de fonduri pentru reimpadurirea unor zone afectate sau in pericol de a fi afectate de dezastre naturale. Cu banii obtinuti in urma licitatiei si tombolei, voluntarii MaiMultVerde vor planta copacei pe teritoriile desertificate din Oltenia, in urma recomandarilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), cu care asociatia ecologista colaboreaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.