Festivalul Racilor 15 – 19 august, la Natura Parc

  0
  454
  Festivalul Racilor 15 - 19 august, la Natura Parc
  Festivalul Racilor 15 – 19 august, la Natura Parc

  UNIC in Romania, Festivalul Racilor 15 – 19 august, la Natura Parc®

   

  ✓ Cinci zile de festival, 15 – 19 august

  ✓ Tone de raci

  ✓ Concursuri

  ✓ Muzica

  ✓ Tombola cu premii

  ✓ Targ de artizanat

  ✓ si multe alte surprize

  Festivalul Racilor de la Natura Parc®, cel mai gustos festival al verii, pentru toate gusturile si pentru toata familia. In perioada 15 – 19 august ai rezervat la Natura Parc®!

  Fierti, prajiti sau asezonati cu diferite sosuri si condimente, racii iti vor satisface placerile gastromonice, pe intreaga perioada a festivalului. Ti-am facut pofta! Atunci afla ca lipovenii, bucatari desavasiti in prepararea retetelor pescaresti, veniti tocmai din inima Deltei, te asteapa cu multe alte delicii culinare: bors de peste la ceaun, saramura sau diverse preparate din peste la gratar.

  Iti place muzica si distractia, atunci vino la Natura Parc®. Zeci de concursuri te astepta sa le castigi, impreuna cu prietenii tai: Raliul Racilor, concursuri de bancuri, sau de rime… cu Raci.

  Tombole zilnice, unde poti castiga un platou de raci gata pregatiti, pentru tine si prietenii tai. Iar la finalul festivalului, Natura Parc® ofera prin tragere la sorti un weekend pentru doua persoane la casuta lacustra. Perioada de valbilitate 20 aug – 30 sept 2012.

  ECONOMISESTE BANI si fa-ti rezervare la Natura Parc®. Ti-am pregatit o oferta speciala! Numai pe perioada Festivalului ai 10% reducere la toate structurile de cazare. Iti place sa stai la corturile indiene, casutele lacustre, sau vi cu cortul personal sau rulota, pentru toate ai discount 10% numai pe perioada Festivalului, exclusiv pentru pachetul de 5 zile / 4 nopti.

  SUNA si fa-ti rezervare.

  Printre atractiile Festivalului se vor numara si mesteri artizani din zona Transilvaniei, pregatiti cu cele mai frumoase obiecte, relaizate cu maestrie si pricepere, pentru cei ce apreciaza traditile.

  Credeai ca am terminat? … Pe 15 august se desfasoara o mare sarbatoare crestineasca, toti cei care isi serbeaza onomastica au INTRARE GRATUITA in parc, pe baza cartii de identitate si 30% reducere la intrarea la piscina.

  Vino sa-ti serbezi onomastica cu prietenii la Natura Parc®. „La multi ani de Sf. Maria!” distractie si voie buna pentru cei ce isi serbeaza ziua numelui.

  SURPRIZE … urmeaza !!! Festivalul Racilor 15 – 19 august, la Natura Parc®.

  Parteneri: Raci.ro, Galeriile Corona, ANTREC Rmania

  Parteneri media: Revista Vacante la Tara

  Pret bilet intrare: 5 lei/pers.

  Pret platou de raci (pentru 2 pers): 35 lei

  Pret bors de peste, saramura: 10 lei/ pers

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.