Fiat Uno Ecology Concept

  0
  407
  Fiat Uno Ecology Concept
  Fiat Uno Ecology Concept

  Fiat Uno Ecology este propunerea verde, la figurat, derivata din nou lansatul Fiat Uno. Noua versiune vine la doar o saptamana de la introducerea modelului de serie, ceea ce este explicabil prin faptul ca, in ciuda titulaturii de Concept, nu este foarte mult modificat, fiind doar modificari de suprafata.
  Acest model, care va excela la capitolul impactul asupra mediului, are sub capota un motor de 1.0 litru flex-fuel , eficientizat si mai mult prin sistemul start-stop. De asemenea, o parte din sarcinile micului propulsor vor fi preluate de celulele solare de pe plafon, care alimenteaza anumite sisteme electrice.
  In plus, simplistul habitaclu al lui Uno Ecology incearca sa reduca amprenta de carbon multe elemente din plastic fiind confectionate din PET-uri reciclate . De asemenea textilele au in componenta fibre extrase de in nucile de cocos, fiind un material ieftin de produs si ecologic. Nu se specifica daca acest Concept va ajunge in productia de serie, sau va furniza solutii, cert este ca poate fi o solutie ieftina pe placul militantilor anti poluare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.