Prinsi la braconaj in lacul de acumulare Catamarasti Deal

Prinsi la braconaj in lacul de acumulare Catamarasti Deal

Tre barbati s-au ales cu dosar penal dupa ce a fost prins la braconaj. Lucratorii postului de politie Mihai Eminescu au fost sesizati de Vasile Diadem A., din Botosani, cu privire la faptul ca a surprins o persoana in timp ce bracona cu o setca la Barajul de acumulare Catamarasti Deal, pe care acesta il administreaza.

Deplasandu-se la fata locului agentii Postului de politie Mihai Eminescu au constatat ca cele sesizate se confirma, ocazie cu care a fost identificat Raducu-Ovidiu I. de 34 ani, din comuna Leorda, care a fost prins de catre paznicii care se aflau de serviciu pe timpul noptii.

Acesta mai era insotit de doua persoane din satul Leorda, respectiv S. Ilie Cristian de 31 ani si V. Iulian Remus de 30 ani, care insa la vederea paznicilor au fugit.

Cu ocazia cercetarilor efectuate la fata locului s-a constatat ca cei trei au montat in apa o plasa de pescuit monofilament, fara a avea autorizatie in acest sens, cu lungimea de 70 m si latimea de 2 m, ocazie cu care au prins o cantitate de 15,2 kg peste din care 14 kg specia crap si 1,2 kg specia novac.

Cei trei sunt cercetati pentru „utilizare de unelte de plasa de tip monofilament si tentativa la furt piscicol”, cauza urmand a fi solutionata procedural.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente