Firmele trebuie sa-si declare sursele de poluare

Firmele trebuie sa-si declare sursele de poluare
Firmele trebuie sa-si declare sursele de poluare

Operatorii economici si institutiile care detin date referitoare la sursele de poluanti atmosferici trebuie sa le raporteze catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Galati pana pe 15 martie 2015, pentru elaborarea inventarelor de emisii de poluanti atmosferici.

Acestia trebuie sa completeze chestionarele aferente activitatilor desfasurate in anul 2014 in aplicatia „SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii” disponibila pe site-ul A.N.P.M. (https://raportare.anpm.ro/irj/portal/public) sau transmita chestionarele completate la sediul APM Galati, in format de hartie.

Pentru completarea corecta a chestionarelor poate fi consultat documentul „Ghid de utilizare a sistemului SIM.Inventar Emisii” disponibil la aceeasi adresa de mai sus, anunta APM Galati. Netransmiterea datelor in cauza se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 2.000 lei, pentru persoane fizice si de la 5.000 lei la 10.000 lei, pentru persoane juridice.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la sediul APM Galati, str. Regiment 11 Siret nr. 2, la numarul de telefon 0236.460049 sau la adresele de e-mail: [email protected], [email protected] .

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente