Forum Interactiv „Incubatorul Verde 2012”

Forum Interactiv "Incubatorul Verde 2012"

In 2012, Ziua Internationala a Mediului va fi marcata in Capitala in od special printr-un Forum Interactiv intitulat “Incubatorul Verde 2012”, sub deviza Programului de Mediu al Natiunilor Unite: “Green Economy: Does it include you?” (“Economia Verde – te include si pe tine?”), in data de 5 iunie 2012, la Sala Amfiteatru a Gradinii Botanice din Bucuresti.

Evenimentul se va bucura de sprijinul si participarea Ministerul Mediului si Padurilor si al Primariei Generale a Municipiului Bucuresti. Organizatori principali: Reteaua Regionala pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii, coordononata de EUROLONK-Casa Europei (www.HouseofEurope.ro), in parteneriat cu Gradina Botanica a Universitatii Bucuresti si Centrul ArCuB.

Forumul Interactiv “Incubator Verde 2012” reprezinta un eveniment complex de constientizare, viziblitate, networking si lobby in domeniul protectiei mediului inconjurator prin promovarea unor idei, initiative si proiecte-cheie precum:

afaceri si proiecte eco-inovative, inteligente;

consiliere psihologica si training prin arta si ecologie;

proiecte si activitati de economie sociala verde;

grupuri si proiecte artistice in favoarea respectarii mediului;

proiectare si consultanta urbanistic-ecologica.

Companiile, organizatiile in domeniul protectiei mediului sau proiectele cu finantare europeana care doresc sa se promoveze vor avea la dispozitie standuri speciale, amenajate in holul central al Amfiteatrului Gradinii Botanice.

Totodata, in baza gratuitatii acordate in acea zi tuturor vizitatorilor, participantii vor avea ocazia atat sa viziteze principalele zone de atractie ale Gradinii Botanice, in special serele mari si serele vechi, ce vor fi deschise in mod special doar in acea zi, precum si o expozitie de arta plastica, organizata de talentati studenti bucuresteni, in cadrul Centrului de Educatie Ecologica.

In cadrul Forumului, in afara dezbaterii cu principalii detintatori de interese in domeniul protectiei mediului, vor avea loc evenimente de animatie artistica, spectacol de dans, muzica si poezie. Invitat special: trupa de Street Dance Anturaj Crew din Brasov, coordonata de Alex KALOE.

Informatii suplimentare privind invitatii speciali si partenerii Forumului pot fi consultate pe siteul www.HouseofEurope.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *