Fostul primar al orasului Hateg, Nicolae Timis, este consilier la Ministerul Mediului

  0
  400
  Fostul primar al oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, este consilier la Ministerul Mediului
  Fostul primar al orasului Hateg, Nicolae Timis, este consilier la Ministerul Mediului

  Fostul primar al orasului Hateg, Nicolae Timis (foto), va avea o noua sarcina, dupa ce atatia ani a condus comunitatea hategana. Acesta isi intra astazi in paine, pe functia de consilier in cadrul Ministerului Mediului, la Bucuresti, unde va lucra la Departamentul Paduri si Ape.

  Experienta bogata in administratia locala

  „In aceasta functie, voi putea sa ii sprijin in principal pe primarii hunedoreni, indiferent de coloratura politica. Sunt proiecte pe POS, POR, unde este nevoie de sprijin. Nu conteaza de unde sunt edilii, de la ce partid, ci ca putem ajuta judetul Hunedoara. Experienta mea de atatia ani, ca primar al orasului Hateg, ma ajuta enorm, de aceea, sunt convins ca voi rezolva multe probleme de-ale hunedorenilor. La minister, nu mai esti reprezentantul unui oras”, a declarat Nicolae Timis pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

  Taierile masive de paduri

  Nicolae Timis a afirmat ca in judetul nostru sunt probleme cu taierile masive de padure din Retezat, cu acordul de mediu dat exploatarii aurifere de la Certej. De asemenea, si haldele de steril raspandite prin diferite zone ale judetului dau mari batai de cap autoritatilor. „In aceste conditii, este foarte mult de lucru si totul este complicat, dar le vom duce la capat”, a adaugat Nicolae Timis, consilier in cadrul Ministerului Mediului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.