Fostul primar al orasului Hateg, Nicolae Timis, este consilier la Ministerul Mediului

Fostul primar al orasului Hateg, Nicolae Timis, este consilier la Ministerul Mediului

Fostul primar al orasului Hateg, Nicolae Timis (foto), va avea o noua sarcina, dupa ce atatia ani a condus comunitatea hategana. Acesta isi intra astazi in paine, pe functia de consilier in cadrul Ministerului Mediului, la Bucuresti, unde va lucra la Departamentul Paduri si Ape.

Experienta bogata in administratia locala

„In aceasta functie, voi putea sa ii sprijin in principal pe primarii hunedoreni, indiferent de coloratura politica. Sunt proiecte pe POS, POR, unde este nevoie de sprijin. Nu conteaza de unde sunt edilii, de la ce partid, ci ca putem ajuta judetul Hunedoara. Experienta mea de atatia ani, ca primar al orasului Hateg, ma ajuta enorm, de aceea, sunt convins ca voi rezolva multe probleme de-ale hunedorenilor. La minister, nu mai esti reprezentantul unui oras”, a declarat Nicolae Timis pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Taierile masive de paduri

Nicolae Timis a afirmat ca in judetul nostru sunt probleme cu taierile masive de padure din Retezat, cu acordul de mediu dat exploatarii aurifere de la Certej. De asemenea, si haldele de steril raspandite prin diferite zone ale judetului dau mari batai de cap autoritatilor. „In aceste conditii, este foarte mult de lucru si totul este complicat, dar le vom duce la capat”, a adaugat Nicolae Timis, consilier in cadrul Ministerului Mediului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente