Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa 2010

Grupul de Presa REPORTER, prin revista de mediu si ecologie Infomediu Europa, membra a European Environmental Press, organizeaza in luna decembrie cea de-a patra editie a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa.

Ca in fiecare an, performanta si implicarea intr-un mediu curat sunt premiate si evidentiate de catre revista Infomediu Europa printr-un eveniment special ce reuneste companiile romanesti implicate in domeniul protectiei mediului, nume de referinta din mediul de afaceri, sectorul administratiei publice, sectorul financiar-bancar, mediul politic, precum si organizatiile non-guvernamentale.

Conceputa sub forma unui eveniment complex, de mare anvergura si notorietate, Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa este dedicata personalitatilor care au incurajat initiativele remarcabile ale tuturor celor dedicati protejarii naturii si care si-au adus aportul la constientizarea problemelor de mediu.

Anul acesta vor fi decernate 18 premii, 15 dintre acestea vor fi supuse jurizarii si 3 premii vor fi acordate de echipa Infomediu Europa. Transparenta si obiectivitatea sunt esentiale in alegerea castigatorilor unor premii precum “Omul Verde”, “Banca Verde” sau “Primaria Verde”, asadar, va invitam sa ne sprijiniti in procesul de alegere a viitorilor castigatori prin completarea formularului de propuneri si inscrieri de nominalizari.

Asteptam cu interes propunerile dumneavoastra de nominalizati pentru fiecare premiu pana pe data de 30 octombrie 2010 la adresa de e-mail [email protected]

Ulterior, pe baza propunerilor primite vom intocmi formularul de vot final, ce va fi disponibil de la data de 1 noiembrie 2010, adresandu-va invitatia de a-l completa, pentru a fi tot mai aproape de a decide cine sunt premiantii mediului de anul acesta.

Anterior completarii formularului de propuneri si inscrieri de nominalizari va rugam sa consultati regulamentul editiei de anul acesta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente