ViitorPlus te invita la Voluntariat prin Anteprenoriat!

Esti in anul sabatic? Vrei sa faci parte din schimbarea pe care o visezi in jurul tau? Ai experienta si initiativa pentru a implementa proiecte existente cu impact pozitiv in cauze sociale si de mediu sau pentru a da curs unor idei propuse chiar de tine?
ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila te invita sa desfasori un program de voluntariat cu accente puternice de antreprenoriat! Programul de voluntariat se desfasoara pe o durata de 3 luni pentru pregatire si acomodare, cu posibilitatea de avansare la nivel de management de proiect pe termen lung.

Inscrie-te la preselectie pentru a deveni:

Pentru a aplica la unul din posturile de voluntariat enumerate mai sus, te rugam sa:

1. sa dai click pe fiecare din propunerile de voluntariat de mai sus si sa citesti cu atentie descrierea fiecareia (http://www.viitorplus.ro/implica-te)

2. sa trimiti un CV cu scrisoare de intentie la hr@viitorplus.ro pana la data de 23 octombrie 2010.

In cazul in care vei fi selectionat, interviul va avea loc in perioada 26 sau 27 octombrie 2010.

Te asteptam la noi!

Echipa ViitorPlus
Suntem o echipa durabila, care face ce spune si stie ce face, cu entuziasm si armonie! In 4 ani, s-a strans o echipa care munceste cu motivatie si daruire pentru o lume mai buna, mai armonioasa, mai echitabila, mai respirabila, care sa poata fi traita cu placere si lasata cu demnitate generatiilor viitoare. Aceasta este forta organizatiei noastre, “esenta tare” care se regaseste in toate activitatile si proiectele realizate pana acum.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,166FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente