Garda de Mediu a transmis Primariei Baia Mare o somatie privind salubrizarea zonelor problema din oras

Garda de Mediu a transmis Primariei Baia Mare o somatie privind salubrizarea zonelor problema din oras

Garda de Mediu Maramures, in urma controalelor facute recent la nivel de municipiu, a transmis Primariei Baia Mare o somatie privind salubrizarea zonelor problema din oras pana la data de 30 aprilie.

In caz contrar, oficialii Garzii de Mediu au explicat ca Primaria risca sa fie sanctionata contraventional cu amenzi care merg pana la 200 de milioane de lei vechi.

Una din zonele problema din punct de vedere al salubrizarii este paraul Craica, parau care, de fiecare data cand se topesc zapezile, arata deplorabil, fiind un pericol pentru cei din jur. Din cauza gunoaielor care stau acolo de ani de zile nu de putine ori Craica a iesit din matca si a inundat zona.

UPDATE: “Avem intr-adevar un avertisment din partea Garzii de Mediu Maramures pentru zona de pe Valea Borcutului, zona Craica, zona Firiza si pe Sasar, dar la ultimele doua doar la picioarele podurilor. Avem termen pana in data de 30 aprilie si vom remedia situatia”, a declarat, pentru citynews.ro, purtatorul de cuvant al Primariei, Dan Coarda.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente