Planul secret al Iranului: Gardienii Revolutiei vor sa provoace un dezastru ecologic in Golf

  0
  520
  Planul secret al Iranului: Gardienii Revoluției vor să provoace un dezastru ecologic în Golf
  Planul secret al Iranului: Gardienii Revolutiei vor sa provoace un dezastru ecologic in Golf

  Gardienii Revolutiei din Iran, armata de elita a Republicii Islamice, au pus la punct un proiect privind scufundarea unui petrolier in Golf pentru a provoca un dezastru ecologic. Denumit „Dirty Water” (apa murdara), planul va incerca crearea unei maree negre, care ar opri traficul si ar obliga Occidentul sa participe la o operatiune de curatare de mare amploare.

  Citand surse din cadrul serviciilor occidentale de informatii, publicatia „Der Spiegel” sustine ca Gardienii Revolutiei vad in acest proiect o modalitate perfecta pentru a obliga puterile occidentale sa-si suspende sanctiunile impotriva Iranului, care au inceput sa aiba efecte tot mai mari asupra economiei iraniene, transmite postul de televziune Al-Arabya.

  Gandit de seful Gardienilor Revolutiei, generalul Mohammad Ali Jafari, si de amiralul Ali Fadavi, seful diviziei navale a fortelor de elita ale regimului iranian, proiectul urmareste, de asemenea, sa pedepseasca tarile arabe riverane Golfului Persic pentru sprijinul acordat Occidentului si Israelului, noteaza ziarul german.
  Orice operatiune de curatare a zonei ar trebui facuta, in mod obligatoriu, in cooperare cu Iranul, ceea ce ar obliga la ridicarea temporara a sanctiunilor occidentale impuse acestei tari.

  Cei doi lideri ai Gardienilor Revolutiei au prezentat proiectul liderului spiritul al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, care urmeaza sa decida daca acesta va fi pus in aplicare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.