Generali Asigurari lanseaza CASCO ECO, un produs dedicat segmentului autoturismelor rulate

  0
  272

  Polita CASCO ECO ofera una dintre cele mai largi acoperiri de riscuri disponibile pe piata romaneasca, la un pret cu pana la 30% mai mic comparativ cu produsul standardcasco ecoGenerali Asigurari a lansat CASCO ECO – o polita de asigurare cu acoperire completa, dedicata posesorilor de autoturisme rulate. Produsul vizeaza autoturismele cu o vechime cuprinsa intre 4 si 10 ani si aduce ca prim avantaj clientilor o prima de asigurare cu pana la 30% mai mica decat produsul standard CASCO Complet. Noua polita prezinta una dintre cele mai largi acoperiri de riscuri disponibile pe piata romaneasca (avarii accidentale, furt, incendiu sau explozie, evenimente naturale sau socio-politice), inclusiv vandalism, risc neacoperit de alti asiguratori locali sau tarifat suplimentar.

  „In contextul general al scaderii pietei de automobile noi si al cresterii cererii de asigurare a autoturismelor rulate, lansarea acestui nou produs raspunde cerintei pietei. CASCO ECO cu acoperire completa beneficiaza de o configurare generoasa de beneficii pentru client, care diferentiaza in avantaj produsul pe piata”, a declarat Radu Ionescu, Sef Birou Asigurari Auto la Generali Asigurari.

  CASCO ECO le ofera asiguratilor un raport optim intre pretul asigurarii si calitatea reparatiilor, acestia avand libertatea de a-si alege orice service independent pentru repararea daunelor partiale. Clientul poate decide daca va utiliza piese de schimb noi „after-market” sau piese reutilizabile din dezmembrari (cu garantie si aviz RAR). Acest beneficiu contribuie si la reducerea producerii de deseuri non-biodegradabile, in spiritul normelor ecologice europene si locale.

  Produsul ofera un sistem bonus avantajos, de motivare, la reinnoire fara daune, si asistenta rutiera non-stop in caz de accident.

  Fransiza deductibila nu se aplica pentru daune provocate exclusiv de terti, asigurati RCA, si contribuie la reducerea semnificativa a primei de asigurare.

  In plus, clientul beneficiaza de posibilitatea extinderii automate a acoperirii CASCO si in afara Romaniei pentru pachetul CASCO-RCA.

  CASCO ECO include asistenta rutiera in caz de accident (pentru autoturisme si utilitare usoare). Spre deosebire de alti asiguratori, care deconteaza cheltuielile de tractare a vehiculului avariat, Generali organizeaza acest transport prin firma specializata de asistenta. In cazul in care autovehiculul este neutilizabil pentru mai mult de 36 ore, cheltuielile pentru deplasarea pasagerilor la locul destinatiei sau de intoarcere la locul de plecare sunt acoperite in limita a 200 euro (sau echivalent in lei) pentru fiecare eveniment asigurat. Acest beneficiu este unic pe piata.

  Prima de asigurare se calculeaza folosind un sistem de tarifare personalizat prin mai multe criterii care definesc profilul Asiguratului, precum si caracteristicile autovehiculului, gradul si zona de utilizare a acestuia (parcurs anual in km). Avantajul utilizarii unui sistem de tarifare segmentat pentru client il constituie prima de asigurare mult diminuata pentru asiguratii cu risc redus.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.