Verde la reciclare si economie de la Indesit

0
249
Colectare deseuri electrice si electronice in Satu Mare
Colectare deseuri electrice si electronice in Satu Mare

reciclare frigidereIn perioada 1 martie -31 mai 2009, Indesit si Hotpoint-Ariston impreuna cu Asociatia Romana pentru Reciclare (RoRec) vor derula campania de recuperare a deseurilor electrocasnice

Bucuresti, 9 martie 2009: Indesit Company, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala de electrocasnice albe, in parteneriat cu RoRec da unda verde programului de recuperare a aparatelor electrocasnice vechi in schimbul unora noi.

Campania, derulata sub titlul „Cu Indesit si Hotpoint-Ariston ai verde la reciclare si economie”, propune consumatorilor produse noi, Indesit si Hotpoint-Ariston, la preturi mai mici, in schimbul predarii aparatelor electrocasnice vechi. Pentru a stimula consumatorii, Indesit ofera o reducere de 250 RON sau 15% din valoarea produsului nou achizitionat – la alegerea consumatorului, care poate opta pentru una din variante.

„Prin lansarea acestui program, dorim sa sensibilizam clientii nostri privind necesitatea protejarii mediului prin eliminarea din circuitul activ al aparatelor defecte sau depasite din punct de vedere tehnologic si moral, care implicit consuma resurse”, a precizat Rodica Stere, director de marketing al Indesit Company.

„Totodata dorim sa-i ajutam in aceasta perioada de criza sa ia mai usor decizia de a-si schimba produsele vechi cu unele noi, pentru ca preturile oferite sunt foarte competitive. Mai mult, clientul este cel care decide daca doreste sa beneficieze de o reducere in suma fixa de 250 RON sau sa cumpere produsul cu o reducere de 15% din pretul afisat in magazin. Noile produse vor permite clientilor nostri nu doar un confort sporit, dar ii vor ajuta sa reduca consumul de apa si energie electrica, o alta sursa de economie in aceasta perioada dificila din punct de vedere financiar”, a mai declarat Rodica Stere.

Oferta este valabila in perioada 1 martie – 31 mai 2009 in magazinele de specialitate partenere.

„Aceasta campanie face parte dintr-un program mai amplu desfasurat de RoRec si suntem extrem de multumiti ca am gasit in parteneriatul cu Indesit intelegere deplina a obiectivelor noastre in ceea ce priveste procesul de colectare a deseurilor. Speram sa avem un raspuns pe masura si din partea cetatenilor, a declarat Liviu Popeneciu, presedintele RoRec.

Despre Indesit Company

Compania Indesit este producatorul de electrocasnice numarul doi din Europa si cinci la nivel mondial. Compania a avut vanzari de peste 3 miliarde de euro anual, vanzand peste 15 milioane de aparate electrocasnice. Indesit, Hotpoint-Ariston si Scholtes sunt principalele marci ale companiei. Indesit Company isi desfasoara activitatea in 18 puncte de lucru si 22 de filiale comerciale din toata lumea, avand peste 17.000 de angajati.

Despre RoRec

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec s-a constituit ca organizatie colectiva non-profit avand ca membrii fondatori 10 dintre cei mai importanti producatori europeni de electrocasnice cu activitate in Romania. Scopul constituirii RoRec este acela de a prelua de la producatori responsabilitatea privind realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), inclusiv raportarea modului de gestionare a DEEE catre autoritatile competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.