Generatia ecologista de la Hollywood

  0
  315

  Generation Environment este noua generatie de vedete Hollywood si formatii celebre care promoveaza principiile responsabilitatii fata de mediul inconjurator prin intermediul puterii exemplului si al anunturilor transmise cu ajutorul serviciilor publice.

  Environmental Media Association lucreaza cu aceste celebritati pentru a emite tinerilor din toata lumea mesaje puternice privind sanatatea Planetei. Fie ca vad personalitati ale cinematografiei conducand un hibrid sau plantant copaci, fie ca le admira imbracamintea organica purtata la premiera unui film, tinerii sunt influentati si educati intr-un mod pozitiv.

  Printre actiunile vedetelor pentru promovarea unui mediu curat si sanatos se numara diverse evenimente „verzi” si filme de scurt metraj care abordeaza domeniile apei, energiei, poluarii etc. si care au fost difuzate pe mai multe canale TV de notorietate. Cameron Diaz, Edward Norton, Joshua Jackson, Red Hot Chili Peppers si Maroon 5 sunt doar cateva dintre numele care s-au alaturat generatiei de celebritati ecologiste.

  Sursa: Green Report

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.