Gradina zoologica din Bucuresti a fost inchisa de inspectorii Primariei

0
365

Asta, dupa ce marti, o pantera a scapat din cusca, a omorat un maidanez si i-a terorizat pe vizitatori. Felina a fost prinsa cu greu de angajati, care se pare ca au si sugrumat-o.

In urma unui control, facut miercuri in complex, s-a constatat ca grilajele mai multor custi erau ruginite si ca animalele puteau pleca oricand la plimbare. Directoarea gradinii zoologice a explicat cum a fost posibil sa evadeze felina.

Pantera a incercat sa atace o casiera de la intrare si doar interventia unui caine comunitar a salvat-o pe femeie. Bietul animal a fost ucis pe loc.

Angajatii au evacuat rapid vizitatorii si au tranchilizat pantera. Speriata, acesta s-a urcat intr-un copac, de unde a fost coborata cu niste laturi.

MIercuri, gradina zoologica a fost inchisa de inspectorii primariei. Va ramane asa pe toata durata anchetei. In plus, toate custile vor fi verificate, pentru ca incidentul sa nu se repete.

Trupul panterei a fost transportat la Institutul de sanatate animala. Medicii incearca sa afle daca felina a fost sugrumata de oameni.

Pantera se numea Bety, avea doi ani si s-a nascut in captivitate, chiar la gradina zoologica din Bucuresti.

Sursa: Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.