Gratar Curat

Gratar Curat

Asociatia MaiMultVerde si Golden Brau continua si in 2011 proiectul „Gratar curat” sub sloganul „Doar un gratar curat e un gratar bun”. Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc miercuri, 11 mai 2011, de la ora 13.00, la terasa Laguna Blu, Str. Garlei nr. 1 (Lacul Baneasa, langa cladirea Intact).

Vladut, bucatarul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” de la Antena 1, va realiza reteta unui „gratar bun”, in timp ce Dragos Bucurenci, presedintele MaiMultVerde va oferi sfaturi despre pastrarea curateniei la locul de petrecere a timpului liber in natura. Alaturi de ei se vor mai afla alte vedete, sustinatori ai proiectului, precum si reprezentanti ai Golden Brau, ai autoritatilor centrale de mediu si ai factorilor de decizie, voluntari si jurnalisti.

Evenimentul va continua cu un concurs inedit de gratar curat la care vor participa invitatii, iar Vladut si reprezentantii MaiMultVerde si Golden Brau vor acorda premii concurentilor.

Proiectul „Gratar curat 2011” isi propune sa informeze si responsabilizeze participantii la activitati de petrecere a timpului liber despre importanta pastrarii curateniei in zonele naturale in care se desfasoara aceste activitati. Timp de patru luni, voluntarii MaiMultVerde si reprezentantii Golden Brau vor desfasura activitati de constientizare si curatenie in zone naturale de petrecere a timpului liber din toata tara. Este cunoscut faptul ca in urma activitatilor de recreere ramin cantitati impresionante de gunoaie, iar eforturile autoritatilor si organizatiilor de mediu nu sunt suficiente pentru a pastra aceste zone curate.

Astfel, va invitam sa aflati care sunt ingredientele unui gratar bun alaturi de Asociatia MaiMultVerde si Golden Brau, miercuri, 11 mai 2011, de la ora 13.00, la terasa Laguna Blu, Str. Garlei nr. 1 (Lacul Baneasa, langa cladirea Intact).

Tinuta casual, accesoriu obligatoriu – ingredientul preferat pentru gratar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *