Crosul Padurii

  0
  445
  Crosul Padurii
  Crosul Padurii

  ViitorPlus – Asociatia pentru dezvoltare durabila si Asociatia Bucharest Running Club impreuna cu partenerii, va invita in 29 Mai Parcul Tineretului, Bucuresti, de la ora 8:00 sa alergati pentru sanatatea voastra si pentru Copaci la evenimentul „Crosul Padurii”.

  Obiectivul principal al Crosului Padurii este de a creste gradul de constientizare a populatiei cu privire la problemele padurilor din Romania si strangerea de fonduri pentru impadurirea terenurilor agricole degradate prin „Adopta un copac!” – un proiect ViitorPlus.

  Informatii despre curse, taxa de inscriere si inscrieri online la www.viitorplus.ro/crosulpadurii si la adresa de e-mail: [email protected]

  Pe langa cursele de alergari, vor fi organizate si o serie de activitati destinate copiilor, pentru a sarbatori alaturi de ei apropierea zilei de 1 Iunie. Acestia vor picta pe sacose ecologice, Profesorii Trasniti de la Fun Science vor desfasura in mijlocul copiilor workshop-ul „Dezvoltarea durabila”. Vizoo si prietenii sai vor face picturi pe fata si vor impleti baloane tinerilor alergatori. LumeBuna va fi prezenta sa ne aminteasca motivele pentru care iubim Romania iar impreuna cu Multumesc.net vom impodobi copacelul Multumirilor.

  Sarbatorim Ziua Mediului in natura, cu grija pentru natura si viitorul ei.

  Va asteptam sa alergati cu noi la Crosul Padurii, sa sustineti alergatorii, sa veniti cu cei mici sau sa faceti donatii pentru „Adopta un Copac”.

  Cu fiecare pas al tau noi crestem Paduri!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.