Gratie si frumusete la Cupa Primaverii la calarie

0
406
Calarie
Calarie

Iarba verde, aer curat si spectacol ecvestru! Iata o alta modalitate de a sarbatori acest sfarsit de saptamana. Baza Hipica din localitatea Jebel gazduieste in aceste zile primul concurs de hipism al anului, Cupa Primaverii.

Baza Hipica Jebel din judetul Timis si-a deschis portile, sambata dimineata, pentru sutele de persoane dornice sa asiste la primele reprezentatii de calarie ale zilei. Si au avut ce vedea: cai evaluati la mii de euro, calareti de toate nivelurile si copii ce acum invata tainele acestui sport.
Evenimentul din apropierea Timisoarei este impartit in zece probe de concurs, opt probe de sarituri si doua probe de voltije (acrobatii pe caii). Momentele mult-asteptate de spectatori sunt cele de dupa ora 18.00, atunci cand gazdele le vor oferi ocazia de a face plimbari gratuite pe caii.
Cluburi de profil din Cluj-Napoca, Arad, Bucuresti si Brasov si-au trimis reprezentantii la Jebel, bineinteles alaturi de gazdele de la cluburile Laurentiu Covaci Timisoara si Romsilva Timisoara. In total, peste 50 de cai si tot atatia sportivi vor intra in concurs in cele doua zile ale competitiei. Timisenii mai au la dispozitie o zi pentru a se delecta cu frumusetea sportului ecvestru. Duminica, 1 mai, Baza Hipica de la Jebel gazduieste ultimele probe ale Cupei Primaverii.
Programul competitiei este intre orele 10.00-18.00, iar accesul este gratuit. Baza Hipica Jebel este situata pe DN 59, intre Sag si Jebel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.