Green Life – proiect de mediu la Ploiesti

green lifeDupa un studiu amanuntit al pietei si a realitatii locale realizat anul acesta, organizatia nonguvernamentala AIESEC a pus bazele unui proiect intitulat „Green Life”, ce are ca obiective cresterea gradului de constientizare/informare a elevilor si a studentilor ploiesteni, precum si actiuni in vederea protejarii mediului. Problemele abordate in cadrul acestui proiect sunt poluarea, efectele sale negative si lipsa de actiune si educatie pe aceasta tema in randul tinerilor.
Proiectul „Green Life” debuteaza cu o conferinta ce are ca tema protectia mediului si care se va desfasura incepand de astazi si pana duminica. La aceasta vor participa 40 de elevi din 10 licee ploiestene, printre care Colegiul National „I.L.Caragiale”, Colegiul National „Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” si 20 de studenti de la Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti.
Proiectul „Green Life” se va finaliza cu un mars organizat chiar de Ziua Internationala a Mediului (5 iunie 2009). Acesta este intitulat „Live Green” si va incepe din zona Sud a orasului pana pe Republicii. In plus, vor avea loc activitati de curatenie si infrumusetare in Parcul „Mihai Eminescu” si in cel din zona Sud a Ploiestiului, materialele necesare fiind asigurate de ADPP. La acest mars se asteapta un numar cat mai mare de participanti de toate varstele.

autor:Anemary GRIGORE -„Prahova”
sursa:”Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *