Greenbiz Forum 27 octombrie, Hotel Howard Johnson Bucuresti

Revista Biz organizeaza miercuri, 27 octombrie, la hotel Howard Johnson Bucuresti, GreenBiz Forum (www.bizforum.ro/greenbiz), eveniment de o zi dedicat afacerilor verzi si companiilor sustenabile.

Aflat la cea de-a patra editie, GreenBizForum reuneste cca 150 manageri si antreprenori, responsabili CSR, specialisti in PR, bloggeri si media si include doua sesiuni majore de conferinte cu prezentari si dezbateri in panel si un training specializat in green consulting.

Intre speakerii evenimentului se numara: David Grant, Group Sustainable Development Projects Manager – SAB Miller,  Ingo Nissen, Country Representative and Development Manager for Romania, Sonae Sierra, John J. Aston, Managing Director, AstonEco Management,  Silvian Ionescu, Comisar General, Garda Nationala de Mediu, Raul Pop, Managing Director, Recolamp, Andrei Orban, Presedinte, Asociatia Environ si Liana Buzea, Coordonator, Let’s Do It Romania. Programul complet se regaseste pe site-ul  www.bizforum.ro/greenbiz.

Prima sesiune este dedicata dezbaterii problematicii reciclarii si a waste managementului, o preocupare intre obligatie si drept pentru corporatii, oficialitati, ONG-uri si societate. Cea de-a doua sesiune cuprinde discutii in panel sustinute de speakeri internationali despre inovatie ca mijloc de crestere a sustenabilitatii.
Tematica evenimentului este completata de un training specializat in green consulting dedicat specialistilor in PR, CSR, managerilor si antreprenorilor, sustinut de John J. Aston, Managing Director, AstonEco Management

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor din top si middle management din companiile mari interesati de resurse de management sustenabil, specialistilor in PR, corporate communication officers, brand manageri interesati de strategii de green marketing, ONG-urilor ce promoveaza activitati de protectie a mediului inconjurator ce cauta finantare si interactiune cu mediul corporate, reprezentantilor media de specialitate si ai new media, bloggeri implicati in campanii green, antreprenorilor de eco business care cauta parteneri de afaceri si furnizori de solutii de business precum si reprezentantilor oficialitatilor care prezinta norme si legislatie in domeniul green.

Despre GreenBiz Forum

GreenBiz Forum este primul eveniment ce abordeaza trendul green din perspectiva contributiei brandurilor si corporatiilor. El face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de revista Biz si denumit GreenBiz, o platforma de media si un loc in care toti cei care relationeaza cu ideea de greenbusiness sa acceseze informatii, sa interactioneze, sa poata comunica experiente legate de green business si green marketing. Aceasta include evenimente de business, si o sectiune editoriala dedicata in cadrul revistei Biz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *