Greenpeace infiinteaza un grup local de voluntari la Arad

  0
  438

  Al doilea grup de voluntari din Ardeal se infiinteaza, de data asta la Arad. Alte 10 grupuri locale se preconizeaza ca vor fi infiintate in acest inceput de an. Prima sedinta informativa a voluntarilor Greenpeace Arad a avut loc in aceasta dimineata.greenpeace

  In Romania, Greenpeace a infiintat pana in prezent 14 grupuri de voluntari, cel de la Arad fiind al treilea ca marime la nivel national.

  Infiintata ca o organizatie de protectie a mediului, foloseste confruntarea creativa si non-violenta pentru a expune problemele globale ale mediului si pentru a determina adoptarea unor solutii esentiale pentru un viitor pasnic si verde.

  Infiintarea unui grup de voluntari Greenpeace in Arad este de bun augur, avand in vedere ca in mai putin de sapte ani judetul Arad a pierdut peste 50 de hectare de spatiu verde.

  Problema e cu atat mai spinoasa cu cat potrivit normelor europene, fiecarui cetatean trebuie sa-i revina, pana in anul 2010, 20 metri patrati de spatiu verde, iar, pana in 2013, 26 metri patrati.

  In prezent, fiecarui aradean ii revin cinci metri patrati de spatiu verde.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.