Gunoaie mai putine, in Padurea Dragoieni

  0
  522
  Gunoaie mai putine, in Padurea Dragoieni
  Gunoaie mai putine, in Padurea Dragoieni

  Cheful de 1 Mai din Padurea Dragoieni a lasat in urma tone intregi de deseuri, insa mai putine fata de anul trecut. Acestea au fost ridicate de angajatii SC Edilitara Public SA Targu-Jiu si de cei ai Polaris, societatea care asigura salubritatea pe raza municipiului Targu-Jiu.

  Angajatii de la SC Edilitara Public, societatea din subordinea Consiliului Local Targu-Jiu, au intrat in priza la curatenie in zona Padurii Dragoieni inca de saptamana trecuta cand au igienizat zona pentru a pregati-o de sarbatoarea de 1 Mai. Pe parcursul zilei de duminica, angajatii Polaris si cei ai Edilitara au strans 3,5 tone de gunoi menajer, care mai apoi au fost transportate la sediul UEG din cartierul Barsesti.

  Potrivit lui Luis Popa, directorul Polaris Targu-Jiu, anul trecut, petrecerea de la Dragoieni a tinut doua zile, in zilele de 1 si 2 mai, iar vremea a fost frumoasa si calda, nu ploioasa ca cea din acest an, astfel ca petrecaretii au venit in numar mult mai mare. „Anul trecut s-au strans 15 tone de deseuri menajere si asta din cauza ca vremea a fost propice pentru distractie in Padurea Dragoieni, iar sarbatoarea a tinut doua zile”, a precizat directorul Polaris Targu-Jiu.

  De asemenea, potrivit lui Ion Tudor, seful Politiei Comunitare, duminica in Padurea de la Dragoieni nu s-a inregistrat niciun incident. „Nici macar nu am avut probleme cu oamenii care au consumat bauturi alcoolice peste masura. Am avut grija ca si in trafic sa nu existe probleme, politistii de la Rutiera s-au ocupat de circulatia autovehiculelor din zona Padurii Dragoieni de la drumul principal, iar noi am asigurat dirijarea masinilor care au venit in padure. Mici ambuteiaje s-au creat la iesirea masinilor din Padurea Dragoieni la soseaua principala, insa de mare ajutor ne-au fost agentii Politiei Rutiere”, a declarat Ion Tudor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.