Stafeta Eco merge mai departe

  0
  344
  Stafeta Eco merge mai departe
  Stafeta Eco merge mai departe

  In dupa-amiaza zilei de 29 aprilie, 24 de elevi din ciclul primar, au desfasurat o actiune de curatare in parcul Teius, in Oraselul Copiilor. Intreaga activitate se incadreaza in proiectul „Stafeta Eco” initiat, in urma cu cateva saptamani, de invatatoarele Mihaela Pral si Basulescu Marinela de la Liceul Pedagogic „C. D. Loga”.

  Acestea au predat stafeta Invatatoarelor Nicoleta Valusescu si Elena Lepadat de la Scoala Generala nr 8, mai apoi preluata de micii voluntari coordonati de Invatatoarele Aurelia Parvulescu si Floarea Anderca de la G.S.I.C.M. Caransebes. Astfel ca, echipati cu manusi si saci pentru curatenie, elevii din clasa a III-a au facut curatenie in Oraselul Copiilor, adunand hartiile, pungile de plastic, pet-urile si bucati de lemn. Si, ca totul sa straluceasca de curatenie, i-au ajutat pe lucratorii de la SPADPP Caransebes, la vopsirea gardului sau a scarilor din lemn de la tobogane. La sfarsitul activitatii, copiii s-au distrat in parcul de distractii, plimbandu-se cu masinutele electrice, Invartindu-se cu umbrelutele sau savurand popcorn, mere caramelizate sau vata pe bat, ca rasplata a muncii bine facuta.

  „Vreau ca locul de joaca sa fie tot timpul curat asa cum este acum!” a afirmat elevul Sebi Istrate, sustinut de colegii sai, Adi Jurca si Petrica Pirvu, care se declara dornici de a mai face astfel de actiuni de voluntariat, fiindca, dupa spusele lor, „Curatenia la locul de joaca este foarte importanta pentru sanatate.”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.