Guvernul din Indonezia vrea sa ofere tigri spre adoptie

0
365

Guvernul indonezian vrea sa autorizeze adoptia tigrilor de catre oameni.adoptie tigri

Aceasta actiune are ca scop „salvarea” speciei, se justifica Guvernul, dupa ce a anuntat ca vrea sa autorizeze adoptia tigrilor Sumatra nascuti in captivitate de catre oameni (bogati).

Cine doreste sa „salveze” un astfel de cuplu de tigri, va trebui sa plateasca 75.000 de euro si sa le ofere un spatiu minim de…60 metri patrati.

Acest spatiu este ridicol de mic pentru un animal atat de mare si care are obiceiul sa traiasca pe teritorii de zeci de kilometri patrati.

Aceasta noua autorizatie ar putea incita braconierii sa captureze putinii tigri care sunt inca in salbaticie, pentru a-i vinde la preturi imense.

Asociatiile de protectia animalelor cred, pe buna dreptate, ca guvernul ar trebui mai degraba sa protejeze habitatul natural al tigrilor, care sunt amenintati de distrugerea habitatului prin defrisari.

Guvernul a raspuns ca nu se refera propriu-zis la o vanzare de tigri, ci mai mult la autorizarea oamenilor bogati sa se ocupe de ei. Din pacate, viitorul tigrilor captivi nu este prea roz, avand in vedere pretul blanii si oaselor.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.