Heineken Romania investeste in frigidere care folosesc tehnologii de reducere a consumului de energie

Heineken Romania investeste in frigidere care folosesc tehnologii de reducere a consumului de energie

Incepand din anul 2010, Heineken Romania investeste in frigidere care folosesc tehnologii de reducere a consumului de energie, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator. Noile frigidere asigura un consum de energie redus cu pana la 35%, au o amprenta de carbon mai mica, o durata de viata mai mare si necesita mai putina intretinere. Aceasta initiativa face parte din agenda locala de Sustenabilitate, “Brewing a Better Future”.

“Investitia in frigiderele cu tehnologie «verde» este doar una dintre initiativele Heineken Romania din cadrul agendei de Sustenabilitate, «Brewing a Better Future». Incepand din anul 2010, am decis sa achizitionam si sa plasam in piata numai frigidere a caror tehnologie permite reducerea energiei consumate cu pana la 35%, in timp ce berea ramane rece si proaspata”, declara Jan Derck van Karnebeek, Managing Director Heineken Romania.

Frigiderele pe care Heineken Romania le achizitioneaza si le plaseaza in piata se bazeaza pe o tehnologie care foloseste un sistem de management al energiei (EMS); acesta contine un termostat inteligent ce economiseste energie, permitand frigiderului sa se opreasca atunci cand temperatura optima de racire s-a atins si sa reporneasca atunci cand temperatura din interior incepe sa creasca, ceea ce, din nou, contribuie la reducerea consumului de energie. In plus, aceste frigidere folosesc hidrocarbonul ca agent de racire, acesta reducand consumul de energie, avand astfel un impact mai mic asupra mediului inconjurator, in comparatie cu un agent de racire traditional. Al treilea element care permite reducerea consumului total de energie este sistemul de iluminare, acesta inlocuind tuburile clasice de neon. Sistemul LED are o eficienta energetica mai ridicata si o perioada de functionare mai indelungata.

Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa si ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste volumele. In portofoliul Heineken Romania se regasesc marci precum Heineken, Silva, Ciuc Premium, Golden Brau, Desperados si multe altele.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,342FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente