Hitler voia sa readuca la viata specii de animale disparute. Planurile secrete ale nazistilor

0
610
Hitler voia s? readuc? la via?? specii de animale disp?rute. Planurile secrete ale nazi?tilor
Hitler voia sa readuca la viata specii de animale disparute. Planurile secrete ale nazistilor
Hitler voia sa readuca la viata specii de animale disparute. Planurile secrete ale nazistilor

Un nou documentar despre nazisti dezvaluie planurile secrete ale acestora de a readuce la viata specii de animale disparute, pentru a le putea vana, si metodele pe care le foloseau pentru a-si atinge scopul.
Un studiu recent arata ca Hitler planuia sa readuca la viata animale disparute in urma cu 9.000 de ani, pentru a le putea vana alaturi de nazisti.

Un nou documentar dezvaluie metodele pe care nazistii le foloseau pentru a readuce la viata vacile salbatice Auroch, care ajungeau la 2 metri inaltime si aveau coarne uriase, scrie dailymail.co.uk.

Procedeul era supravegheat de Herman Goring, seful vanatorilor din al treilea Reich si al doilea om sub comanda lui Hitler, care a studiat documente antice si picturi rupestre despre Auroch, specia de vaci uriase care traise in Europa in urma cu mii de ani.

Goring a planuit sa creeze aceste animale in gradinile zoo, apoi sa le duca in padurile din Polonia.

”Aceasta era doar o parte din planul nazistilor de a-si crea istorie si credibilitate fata de poporul german. Pentru Goring vanatoarea era una dintre cele mai importante activitati umane si isi imagina ca va popula teritorii intinse din Europa de Est cu acele animale. Vanatul acelor animale era provocarea suprema pentru Goring”, a declarat Toby Thacker, profesor de istorie moderna europeana la Universitatea Cardiff.

Ca majoritatea demersurilor naziste, si acesta era secret, astfel ca istoricii au descoperit cu greu detalii despre procedeu. Ordinele erau date verbal, rareori scrise, iar dovezile crimelor erau ascunse prin incendiere si distrugerea taberelor de concentrare.

Prin examinarea oaselor fosilizate de Auroch si a unui jurnal tinut de o unitate nazista, cercetatorii au identificat planurile oamenilor condusi de Hitler.

”Cand nazistii au capturat padurea Białowieża din Polonia, au decis ca acolo sa reinstaleze animalele preistorice, ceea ce insemna sa scape de toti locuitorii teritoriului, in marea lor majoritate evrei. Asadar, este o legatura intre exterminarea evreilor si planurile nazistilor”, a declarat profesorul Thacker.

Documentarul despre planurile nazistilor de a recrea animalele va fi difuzat pe 17 iunie pe National Geographic Channel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.