Hotelurile din copaci, ultimul trend in turismul de lux

  0
  437
  Hotelurile din copaci, ultimul trend in turismul de lux
  Hotelurile din copaci, ultimul trend in turismul de lux

  Daca te atrage ineditul, programeaza-ti urmatoarea vacanta la inaltime si liniste, in desisul copacilor. Vei fi surprins sa afli ca nu putine sunt locurile in care poti gasi adevarate hoteluri „cocotate”, unde poti experimenta senzatii rare. In plus, acest segment se pare ca este ultimul trend in turismul de lux.

  Potrivit Wall Street Journal, camerele in astfel de hoteluri costa de la 50, la 600 de dolari pe noapte, insa in unele locatii poti plati chiar si 900 de dolari pentru o noapte.

  Sunt raspandite peste tot, din SUA, pana in Noua Zeelanda. Dintre acestea, BusinessInsider le-a selectat pe cele mai remarcabile.

  Un exemplu este complexul Tsala Tree Top Lounge din Africa de Sud, care dispune de apartamente si vile construite din lemn, piatra si sticla, unde camerele se claseaza in jurul a 400 de dolari pe noapte.

  Complexul brazilian care poarta denumirea de Ariau Amazon Towers este cel mai mare din lume pe acest segment. Pachetele de servicii includ aici un adevarat program de activitati.

  Si in Costa Rica te poti caza la un astfel de hotel. Varianta de aici are un pod de lemn suspendat, care te conduce chiar la usa camerei tale. Preturile pornesc de la 300 de euro pe noapte pentru 2 persoane.

  In India, intr-un complex din Manali, turistii primesc mancare gatita “in casa”, avand in vedere ca locul este o afacere de familie. Cabanele din copaci costa aici in jur de 50 de dolari pe noapte.

  Hotelul din copac The Redwoods din Noua Zeelanda se afla intr-un loc retras. Casutele in forma de cocon “atarna” la peste 9 metri deasupra pamantului si pot adaposti maxim 30 de persoane o data.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.