A fost inventat galbenusul de ou vegetal

A fost inventat galbenusul de ou vegetal

Arata exact ca un galbenus de ou normal, doar ca poate fi consumat si de cei care sustin regimul vegan, deoarece este preparat doar din… ingrediente vegetale. Curios, nu?

Rocky Shepheard, un bucatar care sustine stilul de viata vegan, a dorit sa faca mai usoara viata camarazilor sai. Astfel, cu ajutorul unor ingrediente precum drojdia de bere, extract de beta caroten, extract din alge marine si Kala Namak (un condiment asiatic), a obtinut un fel de pulbere. Rezultatul trebuie amestecat cu apa si, „voila”, aveti galbenusul de ou care, sustin degustatorii, seamana leit cu cel de gaina, conform wired.com.

„Inventatorul” spune ca galbenusul de ou poate fi preparat in nenumarate feluri si poate fi folosit inclusiv pentru prajituri. Desi unii vegetarieni spun ca oul, in general, nu ar incarca principiile de baza al acestui stil de viata, multi au renuntat sa il mai consume, ca un semn de protest fata de modul crud in care sunt crescute gainile in unele ferme din America.

Bucatarul Rocky Shepheard lucreaza acum si la prepararea unui albus, pentru a nu restrictiona meniul vegan de la delicioasele oua prajite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *