Hotelul din copac, mandria Suediei

  0
  287

  O camera pentru doua persoane costa 420 de euro pe noapte.hotelul din copac

  Visati la un concediu in mijlocul naturii, departe de statiunile turistice aglomerate? In Suedia isi deschide portile un hotel construit … intr-un copac. Si nu este o cazemata pentru copii, ci un hotel cu patru camere, realizat cu o tehnologie revolutionara.

  Hotelul din copac a fost ridicat in padurile de langa Harads, un satuc din nordul Suediei, la 60 de kilometri de Cercul Polar. Zona este nepoluata, extrem de linistita si pitoreasca. Hotelul are 4 camere, decorate diferit. Imensul cub de sticla, tapetat cu oglinzi, a fost deja montat in copac.

  „Totul se va reflecta in oglinzi: copacii, pasarile, norii, soarele, tot. Asa ca ar trebui sa fie aproape invizibil in padure”, a declarat Kent Lindvall, proprietar hotel.

  Cubul de sticla are laturile de patru metri, iar acum se lucreaza la ultimele detalii inainte de inaugurarea din 17 iulie.

  „Este o padure virgina si am decis sa o pastram tot asa. Am decis, de exemplu, sa nu oferim safari cu snowmobilul, foarte popular pe aici”, a precizat Anette Selberg, director de vanzari.

  Si-au facut deja rezervari turisti din Europa, Noua Zeelanda si Australia. Cazarea pentru o persoana costa 290 de euro pe noapte, iar pentru un cuplu 420 de euro.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.