Caz neobisnuit in Rusia. O crenguta lunga de cinci centimetri a fost descoperita in plamanii unui pacient care acuza dureri de piept si tusea sange.
creanga de brad
Artyom Sidorkin, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la un spital din orasul Izhevsk, unde, in urma unor radiografii, doctorii i-au gasit o tumoare intr-unul dintre plamani. Suspectandu-l de cancer, acestia au decis sa il opereze.

Cand au ajuns la plaman, doctorii au fost, insa, surprinsi sa descopere ace verzi.

“Am clipit de trei ori, crezand ca am vedenii. Apoi am chemat un asistent pentru a-mi confirma”, a declarat Vladimir Kamashev, unul dintre chirurgii care au efectuat biopsia, citat de Mosnews.

Crenguta de cinci centimetri a fost apoi inlaturata din corpul pacientului.

“Mi-au zis ca nu tuseam sange din cauza vreunei boli. Erau acele care intepau organul”, a declarat tanarul dupa operatie.

“A durut foarte tare, dar n-am simtit niciodata ca as fi avut un obiect strain in mine”, a mai adaugat acesta.

Doctorii se intreaba acum cum a putut ajunge crenguta acolo, din moment ce este prea mare ca sa poata fi inhalata sau inghitita. Singura explicatie pe care o au in acest moment este ca pacientul ar fi inhalat un mugur de brad, care a continuat apoi sa creasca in interiorul plamanului.

Sectiunea de plaman in care se afla crenguta de brad a fost pastrata de doctori pentru a putea fi studiata in continuare.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here