Ideea ta creativa despre cum poti salva natura te poate trimite in Marea Britanie

Ideea ta creativă despre cum poți salva natura te poate trimite in Marea Britanie
Ideea ta creativa despre cum poti salva natura te poate trimite in Marea Britanie
Ideea ta creativa despre cum poti salva natura te poate trimite in Marea Britanie

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie prelungeste inscrierile la Shakespeare School Essay Competition, concursul national de creatie in limba engleza, pana pe 28 februarie 2015. Elevii din toata tara sunt asteptati sa se inscrie gratuit in cursa spre Marea Britanie, care premiaza anul acesta cele mai originale idei despre cum se pot economisi resursele naturale si cum se poate pastra planeta “verde”. Concursul, ajuns la cea de-a 7-a editie, promoveaza ideile creative si rasplateste performanta tinerilor talentati cu premii in valoare de peste 5.000 de euro, ce includ doua tabere de vara in Marea Britanie.

Provocarea editiei de anul acesta a concursulului Shakespeare School Essay Competition este: Think green, speak green, act green! Participantii, tineri intre 11 si 20 de ani, trebuie sa scrie un eseu original in limba engleza prin care sa exprime propria viziune despre cum putem sa pastram Planeta Pamant o planeta VERDE, pentru generatiile viitoare.

Cele mai creative idei, bine structurate si exprimate in limba lui Shakespeare, vor fi rasplatite cu doua tabere in campusurile unor universitati sau colegii britanice de top, dar si cu multe alte premii supriza care sustin ideea de sustenabilitate.

Competitia este organizata pe doua categorii de varsta, 11-14 ani si 15-20 de ani. Participantii pot inscrie gratuit eseurile, online, pe site-ul www.shakespeare-school.ro, pana pe 28 februarie 2015. Dupa selectia celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School stabilesc ierarhia finala in urma unor scurte interviuri cu finalistii.

Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Anul acesta competitia va fi sustinuta de doi ambasadori care isi asuma misiunea de a motiva participantii in depasirea propriilor limite: Andrei Rosu, sportiv de anduranta, castigator al Cupei Mondiale de Ultra Triatlon, a carui perseverenta va fi o inspiratie pentru tineri, si de Lucian Mindruta, jurnalist, scriitor, realizator si prezentator de televiziune, cu peste 24 de ani de experinta editoriala, un exemplu notabil de succes in cariera.

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *