Imbunatatirea politicilor publice prin voluntariat

Imbunatatirea politicilor publice prin voluntariat

Societatea Globala a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romani va prezenta Diaspora Voteaza in cadrul dezbaterii „Cum contribuim la imbunatatirea politicilor publice prin voluntariat?” ce va avea loc la Muzeul Taranului Roman (Debate Room).

Joi, 12 mai 2011, intre 15.30 si 17.00, GRSPSociety va vorbi despre provocarile si oportunitatile pe care le-a intalnit in incercarea de a produce o schimbare in mersul politicilor publice din Romania. Se vor identifica metode si modele de succes, dar si provocarile impuse de lucrul cu voluntarii in astfel de proiecte. Va fi prezentata si campania pentru introducerea unui mecanism alternativ de vot pentru cetatenii romani care traiesc in afara tarii, intitulata Diaspora Voteaza, si este o campanie desfasurata exclusiv de voluntari. Recomandarile echipei „Diaspora Voteaza” vin in urma organizarii a 17 dezbateri cu reprezentanti ai romanilor din 11 tari, colectarii de chestionare pe acest subiect de la romani din 26 tari, realizarii unei serii de discutii cu experti in domeniu si a unei analize detaliate a solutiilor folosite in alte tari.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere la adresa [email protected] in limita locurilor disponibile. Deadline pentru inscriere 11.05.2011, ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *