Targ de voluntariat in Piata Muzeului

Targ de voluntariat in Piata Muzeului

Peste 1.000 de clujeni au vizitat ieri targul de voluntariat Voluntexpo, care a avut loc in Piata Muzeului si la care au participat 28 de organizatii nonguvernamentale.

„Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) a fost reprezentat la stand de opt voluntari internationali din Lituania, Austria, Italia, Olanda, Irlanda de Nord si Bulgaria, veniti in Romania prin Serviciul European de Voluntariat. Acestia s-au implicat in organizarea Saptamanii Nationale a Voluntariatului, din care face parte si evenimentul Voluntexpo”, a declarat Nicoleta Racolta-Chis, reprezentant al CVCN.

Organizatiile prezente la eveniment au expus oferte de voluntariat in domenii precum protectia copiilor, a mediului sau animalelor, sprijinirea copiilor cu autism sau cancer, suportul persoanelor varstnice. Printre asociatiile care au participat la targ se numara Pro Vobis, Autism Transilvania, World Vision, E31 pentru Viitor, BEST, Little People, Prison Fellowship, Estuar, Fundatia Noi Orizonturi si Alternativa Sociala si Capital Uman. Azi, intre orele 15:00 si 16:00, va avea loc Parada Voluntarilor, pe traseul P-ta Lucian Blaga – P-ta Unirii – P-ta Avram Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *