Lant uman cu tema „Fii voluntar” la Medias

  0
  406
  Lant uman cu tema "Fii voluntar" la Medias
  Lant uman cu tema "Fii voluntar" la Medias

  Primaria Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport,Turism si Tineret, se alatura actiunilor care au loc la nivel european in 2011, anul european al voluntariatului. Primul pas a fost lansarea Centrului de voluntariat Medias, iar ca prim obiectiv acest centru isi propune organizarea unor actiuni in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului care se va desfasura in perioada 9-15 mai 2011.

  Sedinta in CL Medias: terenuri gratuite pentru tineri, transport gratuit pentru pensionari si modernizari de scoli

  11.000 de medieseni si-au achitat taxele si impozitele
  Copsaneanul-erou care a salvat doi oameni dintr-un incendiu, premiat ieri de primar si pompieri

  43.000 de puieti plantati la Medias

  Saptamana Nationala a Voluntariatului, aflata la cea de a-X-a editie, reuneste intr-o saptamana din fiecare an un portofoliu de sute de activitati diverse de voluntariat, in numeroase comunitati din tara. In municipiul Medias se vor organiza patru activitati dedicate voluntariatului si anume:

  * Lant uman cu tema „Fii voluntar pentru Medias” – la aceasta actiune sunt asteptati peste 200 de elevi apartinand institutiilor de invatamant mediesene. Elevii vor purta afise cu mesaje pro-voluntariat si vor inconjura parcul din Piata Regele Ferdinand.
  * Campanie de ecologizare a zonei Izvorul Dorului.
  * Indeplinim dorinte! Elevii vor strange si vor face donatii de carti, jucarii, dulciuri copiilor cu probleme sociale.
  * Concurs de sloganuri pentru colectarea selectiva a deseurilor si concurs de „Creatie vestimentara din materiale reciclabile”. Aceste concursuri se adreseaza doar voluntarilor inscrisi in baza de date a Centrului de Voluntariat Medias.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.