Impreuna pentru Natura, evenimente ecologice in preajma Craciunului

natura In cadrul proiectului RECUPART al asociatiei ECOSOPHIA toti copiii reuniti in cluburile” Impreuna pentru Natura”, alaturi de artisti plastici voluntari, vor demonstra ca multe lucruri care pentru noi, adultii, reprezinta deseuri, copiii cu imaginatie le pot transforma in obiecte decorative.

Pe 20 si 21 decembrie 2008, intre orele 11-16, la Gradina Zoologica Bucuresti, vom construi cei mai frumosi brazi de Craciun dar si ornamentele necesare, din toate acele obiecte pe care, de obicei, le aruncam cu atata usurinta la gunoi.

Pe 23 decembrie 2008, adica martea viitoare, brazii nostrii vor fi expusi la LIBERTY CENTER, iar la ora 18, copiii vor sustine un spectacol scris si regizat de ei, care are ca subiect nevoia de dragoste pentru natura.

Vor fi 60 de copii artisti: fulgi de zapada, ingerasi, spiridusi, hotarati sa va convinga ca natura cu ale ei paduri, vai, munti, mari si oceane, e cel mai de pret bun al nostru, singurul care cu adevarat conteaza!

Brazii sunt de vanzare! Asa ca, daca doriti sa sustineti campania “Impreuna pentru Natura” de anul viitor, o puteti face cumparand unul! Banii obtinuti ne vor ajuta sa ne deplasam, ca in fiecare an, in 9 Parcuri Nationale, unde vom strange deseurile aruncate de oameni iresponsabili in paduri, poieni si in albiile raurilor.

Mai multe amanunte pe site-ul www.ecosophia.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente