In Hunedoara s-au terminat lucrarile la Bazinul de decantare a apelor menajere

  0
  450
  În Hunedoara s-au terminat lucrările la Bazinul de decantare a apelor menajere
  In Hunedoara s-au terminat lucrarile la Bazinul de decantare a apelor menajere

  In Hunedoara s-au terminat lucrarile la Bazinul de decantare a apelor menajere, amplasat pe terenul cuprins intre str. Biciclistilor si aleea Biciclistilor. In Deva au fost finalizate lucrarile la bazinul de colectarea apelor pluviale amplasat in parcarea OCPI, la subtraversarea DN7. Acesta leaga colectorul de canalizare cu bazinul de decantare a apelor menajere finalizat in 2010. In prezent se curata colectorul principal de canalizare amplasat in DN7 si se vor executa lucrari de conectare a acestuia la colectoarele care intra in el de pe strazile I. Maniu, Kogalniceanu, Marasti, pentru a fi pus in functiune.

  Lucrarea a fost de o complexitate deosebita si a necesitat alocarea de resurse umane si materiale considerabile. Toate obiectivele (retea apa potabila si canalizare in Deva si Hunedoara, structuri din beton) din cadrul contractului ISPA „Imbunatatirea sistemelor de alimentare cu apa potabila si canalizare finalizate” au fost preluate si receptionate de catre beneficiarul SC APAPROD Deva, fiind realizate corespunzator proiectelor.

  Lucrari in domenii diferite

  De la infiintare, in anul 1950 si pana in prezent, S.C. HIDROCONSTRUCtIA S.A a realizat amenajarea hidroenergetica a principalelor bazine hidrografice din tara (lucrari de baraje, aductiuni si centrale hidroelectrice). Experienta acumulata de-a lungul anilor a favorizat abordarea intregii game de constructii din afara profilului hidroenergetic, care reprezinta astazi peste 60 la suta din cifra de afaceri a societatii. Facand parte din cele 12 sucursale componente ale S.C. HIDROCONSTRUCtIA S.A., Sucursala Rau Mare Retezat a fost infiintata in 1975 in scopul amenajarii hidroenergetice a bazinului hidrografic a Raului Mare (amonte si aval) si a Raului Strei pe sectorul Subcetate-Simeria. Pe baza experientei acumulate, Sucursala Rau Mare Retezat si-a imbogatit continuu domeniul de activitate, fapt dovedit si de obiectivele realizate in sectoarele de constructii civile si industriale, drumuri si poduri sau lucrari edilitare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.