In tara vijelia a smuls copaci din radacini si a luat pe sus acoperisuri!

0
297

Prapad in 12 judete avertizate cu cod galben si portocaliu! Peste 100 de locuinte au fost distruse, fie de apele furioase, fie de vantul nemilos.

Trei poduri si podete s-au facut praf, iar noua drumuri nationale si judetene au fost inchise din cauza vremii.

In Arad, vantul a suflat cu peste 80 de kilometri la ora, a smuls acoperisul unui magazin si l-a pravalit peste zece masini. Furtuna a avariat si stalpii de electricitate, asa ca aproape 100 de localitati au avut probleme cu alimentarea.

S-a spart cerul in Baia Sprie, iar raul Mina a iesit din matca si a navalit in curtile localnicilor. Viitura a lovit localitatea Botiza, unde oamenii au privit neputinciosi cum gospodariile lor sunt acoperite de apa.

Franti de furtuna, trei brazi de aproape 20 de metri inaltime au blocat drumul judetean care leaga Baia Mare de Sighetu Marmatiei.

De frica apelor involburate, nici localnicii din doua localitati bistritene nu au inchis un ochi sambata noapte. Apa a adus tone de prundis, crengi si trunchiuri intregi de copaci, care au blocat Drumul National Nasaud-Moisei.

Nici Moldova nu a scapat. Cateva zeci de case si blocuri din Comanesti au ramas fara acoperisuri. Chiar si casele construite in 2006 pentru sinistrati sunt acum descoperite si cu geamurile sparte.

In Timisoara, vanzatorii de martisoare din Piata Operei au privit infricosati cum tarabele lor sunt rasturnate de furtuna.

Sursa: PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.