Inca un urs prins in capcanele braconierilor

0
464
Încă un urs prins în capcanele braconierilor
Inca un urs prins in capcanele braconierilor

Inca un urs a fost gasit prins in laturile metalice ale braconierilor, in zona localitatii Panc, din comuna Dobra. Animalul a fost eliberat si lasat sa se intoarca in padure.

Ursul a fost gasit miercuri dimineata, de o femeie care trecea prin zona respectiva. Aceasta a alertat imediat autoritatile, iar politistii si administratorii fondului de vanatoare, insotiti de medicii veterinari, au intervenit pentru eliberarea animalului din capcana metalica. „Este vorba despre un mascul care cantareste 200 de kilograme si are aproximativ cinci ani, si credem ca era prins in lat de circa doua – trei zile. Era ranit membrul anterior drept, insa a fost sedat si ingrijit, iar dupa ce i-a fost administrat antidotul pentru sedativ si s-a trezit, a fost eliberat in padure. Intreaga actiune a durat in jur de patru ore“, a declarat Bogdan Brehar (foto), medic la Clinica Veterinara Andivet din Deva.
Politistii au intocmit un dosar penal in cauza si au demarat o ancheta, pentru a-i identifica pe braconieri. Acesta este cel de-al treilea urs gasit, luna aceasta, prins intr-o capcana in padurile din judet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.