Incepe Recicloniada! Pe 16 iulie sunteti asteptati la colectat deseuri si la concertul Sistem

Recicloniada incepe vineri, 16 iulie, de la ora 12:00 in Piata George Enescu din Capitala. Biletul de intrare: sa aruncati la reciclat obiectele de care nu mai aveti nevoie.Recicloniada

Aveti o gramada de baterii uzate si inca nu ati gasit un loc de colectare? Faceti colectie de pet-uri si ambalaje in biblioteca? Ati trecut de varsta la care becurile arse se spargeau in spatele blocului si acum vreti sa faceti ceva bun cu ele? Cum ramane cu revistele de anul trecut?

Pet-uri, teancuri de hartie, sticle, un vraf de tonere si cartuse, becuri, tot felul de electronice care nu va mai trebuie sau multe ambalaje stranse – acestea vor fi biletul de intrare la Recicloniada!

Aruncati la reciclat tot ce va sta pe cap si veniti la sarbatoare pana-n seara cu Sistem (ora 21:00), Dj Dan Bazix si Dudawles (in deschidere), vineri, 16 iulie, in Piata George Enescu incepand cu ora 12:00!

Un eveniment in cadrul programului „Capitala creste Verde” organizat de Primaria Muncipiului Bucuresti si Apa Nova Bucuresti si sustinut de Romprest.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *