Incepe saptamana Nationala a Voluntariatului

  0
  380
  Incepe saptamana Nationala a Voluntariatului
  Incepe saptamana Nationala a Voluntariatului

  Expozitii de fotografie, parada celor mai cochete bicilete, campanii de informare si actiuni de curatenie sunt evenimentele pregatite de voluntari.

  Saptamana Nationala a Voluntariatului a inceput astazi, de la ora 11.00, cu o prezentare a importantei voluntariatului pentru elevii din scolile generale, la filiala pentru copii a Bibliotecii Judetene „George Baritiu”.

  Maine, brasovenii sunt invitati la o expozitie mobila cu tema „Ziua Pasarilor si a Arborilor”, pe strada Republicii, de la ora 18.00. Miercuri, persoanele care nu stiu sa mearga pe bicicleta sunt invitate la actiunea „Sa invatam sa mergem pe bicicleta”, intre orele 18.00 si 20.00, la Liceul cu Program Sportiv Brasov.

  Joi, brasovenii sunt asteptati la expozitia de fotografie „Pe urmele Bicicletei”, avand ca tema evolutia bicicletei de-a lungul istoriei, actiune desfasurata intr-un spatiu neconventional – pe Strada Sforii.

  Ziua de 13 mai este dedicata inaugurarii traseului cultural pentru bicicleta, marcat de o actiune adresata celor mici, desfasurata in Parcul „Ina Schaefller”, din Livada Postei – desene pe asfalt avand ca tema bicicleta. Evenimentul va fi urmat de parada celor mai cochete biciclete brasovene, care vor fi decorate in cadrul unui workshop realizat in Parcul Central „Nicolae Titulescu”.

  Igienizare la Dumbravita

  Sambata, voluntarii vor igieniza Complexul Piscicol Dumbravita – Arie de Protectie Speciala Avifaunistica, Sit Ramsar.

  Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.