Influenta animalelor de companie asupra organismului uman

Influenta animalelor de companie asupra organismului uman

Pisica este un animal dotat cu un exceptional dispozitiv energo-informational. Ea simte toate neregulile din organismul uman. Spre exemplu, dereglarile, durerile sunt cauzate de modificarea potentialului energetic intr-o anumita regiune a corpului, iar aceste modificari sunt foarte bine percepute de pisici. Pisica este singurul mamifer care pentru a trai are nevoie mereu de energie negativa. S-a observat ca pisicilor le place sa stea pe televizor, frigider, computer, masina de spalat in functiune, adica pe aparatura ce iradiaza in mediul inconjurator oscilatii electromagnetice negative. Cu cat nivelul acestor oscilatii este mai mare, cu atat mai fericita este pisica.

Omul, dimpotriva, are nevoie, pentru a se insanatosi, sa scape de energia negativa. Cand pisica simte ca o anumita portiune a organismului uman este incarcata negativ, se asaza exact pe locul bolnav. Inainte de a se aseza, unele pisici framanta cu labele locul, iar acest masaj este si el foarte benefic pentru om. Pisica ramane pe locul bolnav, pana ce energia negativa s-a epuizat. Vibratiile sonore emise de pisica in timp ce toarce sunt de asemenea benefice pentru om.

Cainii sunt donatori de energie. Ei suplimenteaza energia pozitiva. Ideal pentru un om bolnav este sa aibe in casa si caine si pisica, deoarece ele lucreaza foarte bine impreuna. Casa unde traiesc in armonie oameni, animale si plante este ocolita de nenorociri, pentru ca aici se creeaza un sistem energetic benefic, ce se autoregleaza permanent..

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,356FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente