Porc si resturi de pasare

Sunca romaneasca produsa de Campofrio este un produs care are in compozitie carne de porc si o serie de alte ingrediente cu posibile efecte adverse asupra consumatorilor. Slanina, carnea separata mecanic (MDM), aditivii alimentari, zaharul si sarea in cantitati mari sunt daunatoare organismului. Grasimile animale, aterogene reprezinta cea mai mare pondere in compozitia produsului analizat,…

Citește mai departe

Pasta de grasimi si E-uri

Pasta vegetala cu masline Campofrio este un amestec de apa, ulei, soia, margarina si aditivi alimentari. Din aceasta cauza are un profil nutritional dezechilibrat, cu un exces de lipide. Pasta vegetala analizata are o valoare energetica mare, de care trebuie sa tina cont supraponderalii si obezii, avertizeaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari…

Citește mai departe

Specialitate de porc cu multe E-uri

Ceafa (specialitate vid) Campofrio este de fapt un produs umflat arficial cu ajutorul apei in care s-au dizolvat aditivi alimentari pentru a-i da o consistenta si o culoare cat mai atragatoare. Cei noua aditivi alimentari par sa faca din aceasta ceafa de porc o specialitate. Din pacate, una care ne poate dauna sanatatii. Drept stabilizatori…

Citește mai departe

Topping de E-uri

Consumatorii trebuie sa fie atenti la aditivii din acest produs, pentru ca aduc un aport suplimentar de fosfor si sodiu, care afecteaza sanatatea. Pizza capriciosa Campofrio are in compozitie faina de griu si secara, topping pe baza de mozzarella, apa, sos de rosii, sunca de porc, ulei vegetal, ciuperci, sare, zahar, dextroza, proteina din lapte,…

Citește mai departe