Care sunt produsele din carne care au cele mai multe E-uri

Care sunt produsele din carne care au cele mai multe E-uri

Circa 40% din produsele de tip sunca de Praga verificate de Protectia Consumatorului contin opt E-uri, potrivit unui comunicat transmis de institutie. Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a realizat studiul pe produsele tip sunca de Praga ce se regasesc pe piata autohtona. In…

Citește mai departe
Şunca de Praga are până la opt E-uri

Sunca de Praga are pana la opt E-uri

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania– InfoCons a realizat un studiul pe produsele tip sunca de Praga ce se regasesc pe piata din Romania. In cadrul studiului au fost analizate cinci produse tip sunca de Praga, achizitionate in mod aleatoriu si anonim in luna septembrie 2014.Toate aceste produse contin…

Citește mai departe

Pastrama cu sapte aditivi

Pastrama de pui Caroli este un produs care contine multi aditivi alimentari, unii dintre ei cu efecte adverse asupra sanatatii. Conservantul nitrit de sodiu, E250, este aditivul folosit in cea mai mare cantitate. Din cauza potentialului cancerigen ridicat, este intezis in produsele destinate copiilor si nu este recomandat femeilor insarcinate si care alapteaza, batranilor si…

Citește mai departe