Lapte infestat cu aflatoxin?, retras de pe pie?ele din România

Laptele din ziua de azi este plin de hormoni, furnizeaza mai putin calciu si vitamina D

Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii sunt singurele mamifere care beau laptele altor specii? Sau poate nu ai privit niciodata lucrurile asa. Pana acum. Laptele din ziua de azi este plin de hormoni, furnizeaza mai putin calciu si vitamina D decat orice alta sursa si porneste un atac violent de probleme de sanatate, arata Naturalnews.com….

Citește mai departe

O maimuta a devenit oficial politist, in Thailanda

Pe langa indatoririle sale de „maimuta” a legii, Santisuk face si fapte bune pentru comunitatea locala. Un macac a fost recrutat de politie pentru a imbunatati relatiile cu comunitatea. Prin urmare, maimuta a primit si uniforma, iar acum patruleaza intr-o masina un oras din sudul Thailandei. Santisuk are cinci ani si treaba lui ca politist…

Citește mai departe

Margarina pentru brad

Inainte de a va cumpara bomboanele pentru bradul de Craciun, nu va uitati doar la culoarea ambalajului! Chiar daca arata extraordinar de frumos si se potrivesc cu globurile si beteala, pot avea in compozitie ingrediente care va pun in pericol sanatatea. Bomboanele de pom cu cocos in glazura de cacao, Kpkuszos, fac parte din categoria…

Citește mai departe

Nemtii aduc ecologia sunetului in Romania

„Vocea de insecta”, „ciripitoarea”, scoicile sau biziitorul kazoo sint instrumente terapeutice. La fel si povestile nascocite in grup. In timp ce altii se desfatau, simbata, la Tirgul „Mosii de Toamna” de la Muzeul Taranului Roman, printre obiecte din ceramica, brinza de burduf, colaci si must, citiva copii pina in zece ani, insotiti de parinti, bocaneau cu ciocanele si sfredeleau bambusul cu mici fierastraie in Sala „Irina Nicolau”.

Citește mai departe

Interzicerea „grasimilor trans”

In luna martie a acestui an, Departamentul pentru Sanatate si Igiena Mentala din New York a solicitat celor 20.000 de restaurante si celor 14.000 de furnizori de alimente care aprovizioneaza orasul sa elimine uleiurile partial hidrogenate din bucatariile lor si sa furnizeze alimente fara continut de acizi grasi cu structura „trans” produsi pe cale industriala.

Citește mai departe