Lecitina poate fi buna

Un nou studiu asupra utilizarii lecitinei in obtinerea alimentelor pe cale industriala releva ca aceasta nu intensifica doar proprietatile fizico-chimice, dar si profilul nutritional al alimentelor in compozitia carora intra. Noile formule de suc de rosii, dar si de suc de struguri experimentate, in compozitia carora a intrat lecitina, conform constatarilor publicate in Food Research…

Citește mai departe

Produsul zilei: Suc de struguri

Sucul de struguri Biotta este tonifiant si creste rezistenta organismului. In plus, este un produs certificat bio, fara pesticide, arome, coloranti sau aditivi chimici. Acest suc este preparat din struguri ecologici proaspeti, din soiurile Merlot si Lambrusco. Produsul este obtinut prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare – fara procese chimice, cu foarte putine etape…

Citește mai departe

Produsul zilei: Suc biologic de struguri

Acest suc de struguri este produs de firma franceza Bonneterre. El a fost obtinut prin presarea fructelor proaspete. Zeama rezultata nu a fost filtrata si a fost supusa unei pasteurizari usoare, pentru ca substantele nutritive din struguri sa nu fie distruse, spune producatorul. Strugurii au asupra organismului efect reconfortant, vitaminizant si mineralizant, fiind bogati in…

Citește mai departe