Sucul de struguri Biotta este tonifiant si creste rezistenta organismului. In plus, este un produs certificat bio, fara pesticide, arome, coloranti sau aditivi chimici.
Acest suc este preparat din struguri ecologici proaspeti, din soiurile Merlot si Lambrusco. Produsul este obtinut prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare – fara procese chimice, cu foarte putine etape de incalzire -, nu este diluat cu apa, nu are adaos de sucuri concentrate, arome, coloranti si aditivi artificiali, potrivit informatiilor furnizate de firma importatoare Biosens. Strugurii sunt bogati in vitaminele C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6 si B9, in minerale precum sodiu, potasiu, magneziu, calciu si fier, dar si in proteine, glucide, lipide si fibre alimentare, foarte importante pentru mentinerea sau recapatarea starii de sanatate. In plus, strugurii stimuleaza metabolismul si favorizeaza eliminarea acidului uric. Sucul de struguri are efect depurativ, diuretic, tonifiant, fiind indicat in bolile infecto-contagioase (scarlatina, rujeola, varicela, gripe) si tumori maligne. Acesta contine cantitati mari de dextroza si fructoza naturala ce dau corpului energie.
Sursa: Jurnalul National