Intr-o localitate din Romania, autoritatile au dat unda verde vanatorilor sa impuste toti maidanezii care le ies in cale

Intr-o localitate din Romania, autoritatile au dat unda verde vanatorilor sa impuste toti maidanezii care le ies in cale

Intr-o localitate din Romania, autoritatile au dat unda verde vanatorilor sa impuste toti maidanezii care le ies in cale pe raza localitatii.
In comuna suceveana Darmanesti, acolo unde acum aproape o saptamana, un copil de sase ani a murit sfasiat de o haita de caini fara stapan, autoritatile locale au hotarat in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local ca vanatorii au dreptul sa impuste cainii comunitari care le ies in cale.

„Chiar de luni vom solicita sprijinul organelor silvice pentru a putea organiza actiuni de vanatoare care sa vizeze eliminarea cainilor fara stapan”, a declarat primarul comunei, Dan Chidovet, citat de evz.ro.

Romania: 19 milioane de locuitori si 150.000 de maidanezi

De asemenea, el a declarat ca in sedinta de Consiliu Local s-au prevazut si amenzi usturatoare pentru cei care abandoneaza caini:

„Persoanele care abandoneaza caini, pentru ca avem si cazuri de acest gen, sa fie sanctionate cu amenzi cuprinse intre 5.000 de lei si 10.000 de lei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *